Rehman Vermogensbeheer

Als Vermogensbeheer houden wij ons bezig met het verrichten van de “Waardes van de Financiële positie” van “Ondernemers en Externe Verslaglegging van de Jaarrekening” “van Ondernemers” en hun “kerngetallen”, al het werk samengevoegd ontstaat er een “Jaarrekening”. Tevens kunnen we aan de Onderneming een “Accountantsverklaring” toevoegen. “Deze Accountantsverklaring” en de Jaarrekeningen kunnen Ondernemers gebruiken voor een Krediet bij een Bank of voor de Notaris, zoals een Hypotheek, of bij een Financieringsbedrijf voor het laten Financieren van een Bedrijfsauto of voor een privé auto. “Als Onderneming” kunt u de Jaarrekening ook gebruiken voor bij de “Notaris als u de Onderneming wilt nalaten of als u de Onderneming op de markt wilt zetten om de Onderneming te verkopen” “als” u de Onderneming wilt verkopen wilt de “Notaris en de Bank” inzicht krijgen in het “Jaarrekening van de Onderneming”. Tevens wilt de “Notaris en de Bank” inzicht krijgen wat de waarde is van de bijschrijvingen aan het Gebouw zodat de “overwaarde vastgesteld kan worden”. Bij de Nalatenschap wilt de “Notaris” weten welke waardes er worden overgedragen aan de “nabestaande”. Als positie van Vermogensbeheer kunnen we te maken krijgen met veel “Handelingsbekwame Ondernemers” en mogen we gebruik maken van een korte toelichting voor de Accountantsverklaring van een of meerdere woorden.

Tevens geeft de “Jaarrekening” u inzicht in u “financiële positie van uw Onderneming” hierbij moet u denken aan de waardes van bepaald jaar van uw “Onderneming” of “meerdere jaren” en de positie van de “kerngetallen”. De “positie” van de “Onderneming wordt in de jaarrekening verstrekt aan de hand van twee boekjaren” zodat u een inzicht krijgt van de afgelopen “twee jaren”. Om een beter inzicht te krijgen kunnen we voor uw “Onderneming een meerdere jaren prognose opstellen” en kunt u aan de hand van een grafiek zien wat de waardes zijn van de afgelopen jaren.

Als “Vermogensbeheer” verrichten wij ook waardes voor de Belastingdienst hierbij moet u denken aan de “Vermogensbelasting”. “Per kwartaal verrichten we de waardes voor u Onderneming” voor de “Vermogensbelasting”. Als u de Jaaropgave van uw Personeel aanlevert en de specificatie van de uitgave kunnen wij voor uw Personeel de waardes van het Vermogensbelasting verrichten.

Voor “Externe Leden” kunnen we als Vermogensbeheer het opmaken van de Vermogensbelasting en de toeslagen o.a. de huurtoeslag, de zorgtoeslag en het kindgebonden budget verwerken.

Als u klikt op de bovengenoemde “citaten” ziet u welke onderdelen u moet aanleveren.

Als “prijsrichtlijn” voor “Handelingsbekwame Ondernemers” wordt er een waarde van € 500,- per uur verrekend. De waarde is exclusief Btw.

 

Als Vermogensbeheer “kunnen we minimaal 5 tot maximaal 8 jaar werkzaamheden verrichten” voor een “Handelingsbekwame Onderneming”, en daarna worden de “financiële documenten” en de “Jaarrekening van uw onderneming” overgedragen waar de “Handelingsbewame Onderneming” verder wordt geholpen aan de “Jaarrekening en de Accountantsverklaring”. Als “Handelingsbekwame Onderneming moet u op de hoogte blijven van de waardes die worden verrekend”. Omdat de “verrekende waardes” ter aan de “Handelingsbekwame Onderneming en Handelingsbekwame Personen” worden “toegerekend”. Een “Handelingsbekwame Onderneming en Handelingsbekwame personen” zijn volgens de “wetgeving gemachtigd” voor de “wetenschapelijke welzijn”. Tevens kunnen de “Handelingsbekwame ondernemingen en Handelingsbekwame Personen”, aansprakelijk worden gehouden
I. Door nalatigheid van personen aan het wetenschappelijke welzijn,
II. Door handelingsonbekwame personen aan het wetenschappelijk welzijn.

 

Contactgegevens

Dhr. E. Rehman
Vlierstraat 4
1783 CC Den Helder

E-mail: vermogensbeheer@hotmail.com
Telefoonnummer: 0639079092
KVK: 76901017

Vestigingsnummer: 000044638183